100 Dagen focus

Gepubliceerd op 9 augustus 2019 om 16:03

Na vandaag zijn er 100 dagen focus van mijn #365dagenfocus project voorbij. Ik wilde een mooi stukje schrijven over wat het me tot nu toe heeft gebracht. Maar dat gaat vandaag niet lukken. Het stormt in mijn hoofd. en als het stormt in mijn hoofd, dan stormt het ook in mijn huis.


Dat ik dit kan zeggen is ook wel iets dat focus mij gebracht heeft. Ik kan meebewegen in de storm zonder me te laten leiden door de gedachte dat ik altijd maar moet blijven staan. Ik mag van mezelf soms gewoon even gaan zitten en voelen.


Die storm gaat vanzelf weer voorbij en dan blijkt dat ik nog helemaal heel ben, m'n glazen niet allemaal maar oké...…..... Waar het om gaat is dat het water in ons niet altijd rimpelloos hoeft te zijn. Het is fijn als het rimpelloos is, maar als je daardoor dingen uit de weg gaat om het maar zoveel mogelijk rimpelloos te houden, kan het zomaar zijn dat je de storm mist maar ook de bewustwording die zo'n storm met zich meebrengt.


Na de storm sta ik gewoon weer op en ben ik weer een stukje completer mezelf. Dan veeg ik de scherven bij elkaar en denk: 'morgen doe ik het anders.'

Reactie plaatsen

Reacties

Je Mama
5 jaar geleden

Mooi Es, hou dat vast. Ik ben trots op je. ❤️

Es
5 jaar geleden

Txs, mams <3