Als ik nadenk over wie ik ben, realiseer ik me dat hierover nadenken me niet gaat helpen er een interessante introductie van te maken. Als ik lang ergens over nadenk ga ik converseren met mezelf, zo'n conversatie duurt uren...…en dan komt er een heel ingewikkeld verhaal uit over het hoe en het waarom. Dat doe ik hier dus niet....ik hou het simpel.

Ik ben 47 jaar,  oudste van 3 met een broer en een zus(je), moeder van een 16 jarige puber, wijkcoach in een wijkteam waarin zorg en welzijn is samengevoegd.

Ik volg graag mijn hart, dat heeft mij naar de universiteit van het leven gebracht. Een mooie opleiding waar ik door de jaren heen veel baat bij heb gehad als het gaat over leren dansen in de regen. Ik draag zelden een regenpak en soms regen ik dus drijfnat. Maar na het opdrogen voel ik me bijna altijd wijzer dan daarvoor.

Passie is wat mij drijft, liefde is voor mij een 'work in progress', eten (maken) vind ik heerlijk, schrijven creëert ruimte in mijn hoofd, ik ben een creatieve denker en zet graag mijn ideeën om in tastbare daden. 

Vorig jaar ben ik gestart met een #365-dagen-focus project waarbij ik streef naar de beste versie van mijzelf met als doel te kunnen zeggen: 

Ik ben ik omdat ik ik ben! 

                                                                                            2019©ESTHERTHESING