Sponsoren en samenwerkingspartners

Wij zijn ons sponsoren en samenwerkingspartners heel dankbaar. Zonder hen zouden we het niet hebben kunnen organiseren. 

Het is mooi om te ontdekken dat maatschappelijke betrokkenheid ook zeker bij de Goudse ondernemers aanwezig is. 


Dank jullie wel! 

Onze sponsoren: 

Brownies & Downies Gouda

Laatst liepen Lisa en ik een rondje door Gouda en kwamen langs Brownies & Downies en als we het over inclusiviteit, meedoen en verbinding hebben is dit een prachtig concept waarin deze thema's centraal staan.

 

Zij hebben 2 leuke setjes geschonken ter verloting.  

Dutch Pinball Museum

Het Dutch Pinball Museum is niet in Gouda maar in Rotterdam. Maar de eigenaar werd zo enthousiast van ons event dat hij er niet over na hoefde te denken om 3 tegoedbonnen waarmee de entree en eventueel een consumptie kan worden vergoed. 

Omdat het niet naast de deur is geven we daarbij ook 3 1e klas retourtickets van de NS cadeau. 

Het Gouds Printhuis

Toevallig passeerden we hen op de heenweg en dachten: 'hier gaan we straks even langs'. 
Er hoefde niet lang te worden na gedacht over het sponsoren van flyers voor ons event .Ondanks dat er regelmatig sponsorvragen worden gesteld. Vandaag haalden we onze flyers op en wat is ie mooi geworden. Wij zijn hier echt heel dankbaar voor.  

Play Today

Play Today is dé Legostore. Bij binnenkomst zie je direct dat dit een walhalla is voor jong en oud. De muren zijn van boven tot onder bekleed met bakken waar allemaal losse lego inzit. Je koopt hier Lego in themadozen, maar ook gewoon per pot of gewicht. 

Het beleid is bescheiden, maar zij mogen niet ontbreken als sponsors, zij hebben ter verloting een kinderpartijtje aangeboden voor 6 kinderen. 

Het Kaaswinkeltje

Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Het kaaswinkeltje heeft heerlijke kaas gedoneerd, zodat we zaterdagavond een lekker stukje kaas kunnen uitdelen. 
Voor mezelf kocht ik hier van de week een stukje gekleurde kaas. Smaakte heerlijk. Ik keek mijn ogen uit, kaas in allerlei kleuren en smaken. Als je in Gouda bent en je bent een kaasliefhebber, is dit winkeltje zeker een aanrader. 

Slagerij van Sprang

De slagerij heeft voor deze avond gekookte worst gedoneerd, zodat we naast een heerlijk stukje kaas ook een heerlijk plakje worst kunnen uitdelen. Net als de kaaswinkel kun je zien als je in de slagerij bent dat het een begrip in het Goudse Centrum is. Het ziet er allemaal zo mooi uit. 

Juffrouw Saartje

Bij juffrouw Saartje moesten we gewoon even naar binnen. Al die leuke kleurtjes en zovéél leuke spulletjes. Heerlijk om gewoon alleen al even in rond te lopen. Je vindt er vast iets voor jezelf of voor een ander. 

Van juffrouw Saartje hebben we ook een leuk 'weggeef' pakket ontvangen dat we verloten a.s. zaterdag. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb