BENEFIET ROCKAVOND op 11 januari 2020

Open Up!

Streven naar inclusiviteit, we mogen met elkaar naar een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Er zijn nog te veel mensen die niet in de gelegenheid zijn om mee te doen. Allen door verschillende oorzaken zoals armoede, het ontbreken van een sociaal netwerk of anders zijn. Dit vinden overal om ons heen. Op deze avond willen we juist die mensen, voor wie een avondje uit niet (meer) vanzelfsprekend is vanwege het ontbreken van de mogelijkheid door verscheidene omstandigheden, een hart onder de riem willen steken.

Lisa is docent en muzikant. Haar liefde voor muziek is altijd de stabiele factor in haar leven geweest. Zodra zij ging praten ging zij ook zingen. Daar kwam later ook het zelf muziek maken bij en zij schrijft nu ook haar eigen nummer. Haar ambitie voor het komende jaar is: Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival. Haar nummer gaat over het omarmen van diversiteit. Daarin zijn nog wel wat stappen te zetten. Samen met haar ambitie en maatschappelijke betrokkenheid zet zij een stap dichter naar een inclusieve samenleving.  
Lisa en ik hebben samengewerkt als collega’s binnen het Sociaal Domein, wij delen de visie dat meedoen voor iedereen mogelijk moet zijn. Zo zijn we eigenlijk op het idee voor dit event gekomen. Dit is onze manier om in deze visie een steentje bij te dragen. 

Artiest(en):
De band Current speelt covers en eigen nummer in het genre 'Alternatieve Rock' speciaal voor deze avond hebben zij hun repertoire zo samen gesteld dat het zo veel mogelijk mensen aanspreekt. In het voorprogramma laat Ignited van zich horen. Benieuwd naar de bandleden en hun verhaal?  

Deze avond kunnen we realiseren in samenwerking met diverse sponsoren. en samenwerkingspartners

Datum: Zaterdag 11 januari 2020
Tijd: 21.00 uur tot na middernacht
Locatie: Studio Gonz, Turfsingel 36 - Route
Kaartverkoop klik hier